Om oss

Sara

Jag har haft hund intresse sen jag var liten. Fick min första egna hund när jag var 10 år, Farmarens Word To The Wise ” Kylie”. Innan henne hade vi haft flera Engelsk cocker spaniel i familjen. Kylie var den som tog mig ordentligt in i hundvärlden. Vi gjorde allt tillsammans. Hon var med mig hos mina kompisar, var med och gick påskkärring i många år, vi tävlade agility, rallylydnad, utställning och mitt intresse för Bearded collie och vallning började här. Min nästa tävlings hund blev en Cocker spaniel som också var med på allt. Hon gav mig väldigt stor spridning och erfarenhet på min hund träning. På denna vägen är min resa i hundvärlden.
Jobbar i vanliga fall med biluthyrning men har börjat plugga vidare för att utbilda mig innom något pedagogiskt yrke

Utbildad Ungdomsinstruktör (hund)
Utbildad Rallylydnads instruktör
Utbildad Hunddagis föreståndare

André


Uppväxt med olika sorters jakthundar i familjen. Hänger med på en del helg resor när vi kan passa på och ta husvagnen med oss. Är min stora stötte pelare i mitt stora hund intresse. Jobbar till vardags som lastbilschaufför. Kanske hade önskat att beardisarna hade haft lite kortare päls😉

Ebba

Vår 3 åriga dotter som är helt underbar. Hon hänger än så länge mer än gärna med mamma på alla hund aktiviteter. Världens bästa störning när man tränar. Jag tror vi är oerhört bortskämda med henne, har då aldrig stött på en sån omtänksam unge.